Leveringsland
Danmark

til kurv 0,00 Kr

Dukkestuer og Miniaturer

Shop-Logo

Udvalg efter

fra 262
producenter
14.927 artikler
kan leveres
med det samme !
Besøger
Indkøb mulig uden Login!
Mailadresse:     ?
Kodeord:
Kr
Køb hellere nye sko:
tryk her for at se mere ...
Animation
Dukkehus sæt fra en opløst samling
ny producent:
1001Miniatur
Rasp
Creation Gross
Agnieszka Krasicka
Modellbau-Klein
Ideer og forslag:
- Nyt magasin til dukkehushobbyen
- Hvordan det begyndte med Minibøgerne ...
- BULLE MINIATURE: en fri tidsskrift
- Modul kasse fra Minimundus
- Bonsai eller hvad?

Miniatur Shop - hvor barnedrømme bliver til virkelighed

Bare det at se på dukker, dukkehuse og lignende gør mange mennesker nostalgiske og ønsker, at de kan vende tilbage til deres barndom. Til den tid, hvor man kunne lege ubekymret med dukker. Men selv som voksen behøver denne passion ikke at blive udenfor. Selv om vi måske ikke længere leger med dukker, er det for mange en barndomsdrøm at samle på dukker. Men det er ikke kun dukker, der pynter samlernes hjem, her kan du finde hele dukkehuse, som vil glæde enhver tilskuer, når de er fuldt møbleret - og samlerne i hvert fald. For at hjælpe dig med at udvide, supplere eller måske endda starte din samling tilbyder vi i Miniatur Shoppen et stort udvalg - næsten 15.000 varer er parate til omgående levering.

Miniatur Shop - alt hvad samlerens hjerte begærer

Lad os kigge nærmere på vores miniatur shop. Du er allerede forkælet med valgmuligheder, når du leder efter passende miniatur figurer som dukkehuse, dukker, dukkehusmøbler og dukkehustilbehør. Du kan søge direkte efter de respektive producenter, og ikke kun fra Tyskland, men fra hele verden. Du kan også se nærmere på dukkehus sættene, besøge den ønskede stil eller filtrere dit udvalg efter emne. Dette omfatter f.eks. huse, værelser, håndværk, underholdning, butikker, gastronomi - du skal bare kigge lidt rundt i vores miniatur shop, så finder du helt sikkert noget, der passer til dig. Vi vil især gerne henlede din opmærksomhed på afsnittet "Nyt", hvor du altid kan finde en lang række produkter, som vi har tilføjet til vores omfattende sortiment. "Antik" er også et kig værd, og det samme gælder vores særlige tilbud. Du kan se, hvor forskelligartet vores miniatur shop er, lad dig inspirere!

Miniatur shop - fra 1:12 til 1:144

Vi tilbyder fire skalaer i vores miniaturebutik. Den største er skala 1:12. Detaljerede kopier får samlerens hjerte til at slå hurtigere. Andre målestokke er 1:24, 1:48 og 1:144. 1:144 er den målestok, hvor et dukkehus kan passe ind i et dukkehus i 1:12. Selv i denne størrelse er detaljerne perfekt gennemarbejdet og vil inspirere dig. God fornøjelse i vores miniatur shop, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller leder efter noget helt særligt. Vi forsøger at opfylde alle dine ønsker.
Handelsbetingelser, Fortrydelsesret
Forsendelse og Betaling
Information