Sikkerhed
Hvordan bliver i denne forretning sikkerheden garanteret?

Denne online-forretning benytter den sikkere SSL-protokol (Secure Socket Layer). Alle dataer bliver krypteret og udsendt til dukkehus shopping-server med denne protokol. SSL er en standard, for at udsende krypterede dataer i Internettet mellem WWW-serveren og en client (Du som kunde).

Du kan også se det ved Din browser. De fleste browser viser i henvisningslinien SSL tilstand med et symbol .

Forklaring om sikkerhed:
Til forvaltning af Din indkøbsvogn skal serveren sætte en 'Cookie' på Din computer. Et 'Cookie' - på dansk 'småkage' - kan ingenting ødelægge på Din computer og bruges kun for at dele informationer mellem serveren og Din computer.

Databeskyttelse:
Dine personlige informationer bliver kun brugt inden for rammen af den tyske lov for databeskyttelse (BDSG) og den tyske lov for databeskyttelse for teletjenester (TMG). Vi bruger dem kun for at afvikle Din bestilling og - eller hvis Du ønsker det udtrykkelig - til at tilsende en email for nye produkter. Du kan altid afmelde dig fra det email. Den ansvarlige til behandlingen af Dine personlige informationer er Wolfgng Faust.

Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt til behandling af alle processer relateret til din bestilling proces. Hvis du betaler med betalingskort eller kreditkort, blever de nødvendige oplysninger sendt til virksomheden TeleCash. Hvis du betaler med PayPal, blever de nødvendige oplysninger sendt til virksomheden PayPal. For forsendelse de nødvendige data videregives til virksomheden DHL. Hvis Du tager forsikring beskyttelse af Trusted Shops, er den nødvendige at give data videre til Trusted Shops.

Dine kreditkortoplysninger vil blive opbevaret kun hvis du har aftalt. Kun korttyp, kortnummer og udløbsdato bliver opbevaret. Sikkerhedskoden gemmes ikke. Du kan altid bede om at slette dine oplysninger med en email til k.faust @ minatur.com.

Det bør erindres, at den person, hvis personoplysninger behandles, har rettet til aktindsigt, berigtigelse og indsigelse til behandlingen af hans personlige data og retten til at blokere eller slette disse data. Du kan udøve denne ret ved at kontakte tjenesten (+49 6023 999.867).

****** Slut af sikkerhedsgaranti ******

Hvis Du har anmeldt dig, vil Du modtage et meddelse per email. Du kan altid afmelde dig fra den email.